søndag 13. november 2011

På tampen av helgen...

Etter en nokså tufsete helg med forkjølelse og guffe, har det blitt mye innetid. Men jeg har nå allikevel rukket å kose meg en god del da.
På fredag kom Heidi på ost og kjeks, og i går ble det en liten tur i byen på Halvorsens Conditori sammen med mamma og pappa. Der var det massevis av kaker, noe som ikke er meg imot. Nam!

I tillegg har jeg vært litt kreativ og kommet i gang med å hekle julepynt til juletreet. Litt prøving og feiling i starten da jeg skulle hekle hjerter, det var en ny oppskrift som var litt kranglete i begynnelsen. Men nå tror jeg vi begynner å komme overens...

I tillegg har jeg en del restegarn som må brukes opp, og da finnes det jo tusen ting å lage. Denne gangen ser det ut til at det blir en haug med stjerneblomster som jeg til slutt skal montere sammen til et sjal.Foto: Ulla

Da er det bare å trekke seg tilbake i sofaen og slappe av de siste timene før mandagen er over oss.Ny uke med snufsete nese, konferansetimer og mer tatoveringer. Så det er mye som venter. Mye kjedelig, og litt gøy! Ha en fin søndagskveld videre og takk for at du titter innom bloggen min. 

 

2 kommentarer:

  1. Så kult med hjemmehekla julepynt!
    Gleder oss til å se ;)

    SvarSlett
  2. Ja, og det kan fort skje at det dukker opp noe i posten nordpå også. :)

    Skal få litt kulere garn, men glitter og stas. Da blir det jul.

    SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar. Det setter jeg veldig pris på. *Smil*