søndag 20. november 2011

Litt forandring...

...fryder sies det. Men jeg holdt litt pusten, og håpet på det beste da jeg skulle fikse litt på layouten.Jeg har ikke sånne avanserte programmer som photoshop, og det var flinke Signepling som hjalp meg med mye av layouten her da jeg var nordpå i sommer. 

Jeg får ta litt av gangen, og se hvordan det blir etterhvert. 

Ellers har dagen vært grå, men den har blitt farget av søndagsmarked på Blå sammen med et av tantebarna mine. Vi har også trasket Grünerløkka opp og ned, og hvert innom samtlige butikker bestående av vintage- og bruktstæsj! Og selvfølgelig fant jeg både støvler, golfjakke og øredobber. Så nå ER jeg virkelig den gamle tanta fra 80-tallet...med 50-60 og 70-tallet på slep.

Dagens fangst fant jeg på Frøken Dianas salonger og Robot/Trabant som begge ligger i Markveien.Foto: Ulla

Vi avsluttet dagen på Norges eneste kakoabar, Cocoa- on the go go
med kakao med mintsmak og cupcakes som smakte himmelsk! 

Nå tikker klokka, og søndagen nærmer seg slutten, og det er på tide å kvelde. Jeg er ikke akkurat typen som hoppe ut av senga klokka 06.30, så litt søvn gjør seg nok nå. 
Ønsker deg en god søndag videre, hva enn du nå har for planer. Selv om det er lite måneskinn ute nå, avslutter jeg med noen litt fantasyish bilder fra Pinterest.

Pinned Image Pinned Image

God natt!

2 kommentarer:

 1. Så herlig.
  Noen ganger skulle jeg ønske jeg bodde i Oslo.
  Utvalget av.. vel alt.. er så mye bedre der enn her i svarteste skogen. Men vi har det nå fint likevel.

  Flotte ting du har funnet deg <3

  SvarSlett
 2. Ja, er fornøyd med tingene. :)

  Jeg savner skogen litt jeg da, og landsbygda, som jeg opprinnelig kommer fra. Men det er veldig kjekt med alle loppisene og bruktbutikkene her. I tillegg til alt annet også...:)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar. Det setter jeg veldig pris på. *Smil*