mandag 10. oktober 2011

Mandagen faller til ro...

Da var høstferien over for i år og det telles ned til juleferie i uke 51.. Men før den til er det mye som skal skje.
På vei hjem fra jobb, stoppet jeg innom en av favorittbutikkene mine, Nøstet mitt (www.nostetmitt.no) for å kjøpe mer garn. Selv om jeg har en gedigen kasse full av garn, får man aldri nok av det. Akkurat som det er med sko og klær...og tatoveringer.
Så da er det enda et nytt hekleprosjekt på gang. Jeg har ikke glemt bort bestemorteppet ditt, Signe. Det er under produksjon. 
Siden bloggen faktisk heter Helt Hekla, må jeg jo begynne å leve opp til navnet, og siden jeg har dilla på hekling, kommer det nok litt mer av det her fremover. 

Ellers er det en nydelig høstkveld her i Kristins vei, og etter dagens tjas og mas kan kvelden falle sakte, men sikkert til ro.
Det er i hvertfall en som har falt til ro her i huset...
Og jeg har selvsagt fått sprayet litt med grønnfargen idag også, så nå blir det en ny bokseholder til heklenålene mine.


 

Ellers ønsker jeg alle som stopper innom her en fin kveld. 
Foto: Ulla  

4 kommentarer:

 1. Hurra for heklateppe 'in the making' :)
  Og vi har jaggu også begynt å ha nedtelling til jul, Nederland og Oslo hurra!

  SvarSlett
 2. Ah! Jeg er så glad jeg har deg her jeg...foreløpig ikke så mange følgere her akkurat...hahah. Ja, jeg gleder meg til dere kommer på besøk. Er det 27. dere kommer? :)

  Teppet går fremover, men det er et stykke igjen. Har hatt en liten heklepause etter at jeg kom ned fra dere i sommer. Var litt lei rett og slett, men er heldigvis tilbake i heklemodus! Hurra for det!

  SvarSlett
 3. Heiheihei!

  Gratulerer så mye. Har stusset litt på det der Helt Hekla-opplegget, men fikk ikke rotet meg inn hit før nå - og vips - du har enda en fan.

  Flink du!

  SvarSlett
 4. Ja, dette var hyggelig! Et medlem til er stas. Hurra. Jeg kom liksom aldri i gang i sommer, men nå i høst har jeg fått litt blod på tann.

  Hyggelig at du følger med.

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar. Det setter jeg veldig pris på. *Smil*